100% FRUKTSAFT

Apelsinjuice är den juice som majoriteten av konsumenterna i Sverige föredrar att dricka, näst populärast är äpplejuice. Därefter kommer olika varianter av blandjuicer, som är pressade av flera olika frukter, eller mer speciella varianter, som tomat, katrinplommon och grapefrukt.

FAKTA

Juice från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden (t ex Brasilien eller Mexico) och pressas kort därefter till apelsinjuice. En apelsin innehåller ca 55% juice och vid framställning av juicekoncentrat avlägsnas ca 80% av den naturliga vattenmängden. Juicekoncentratet fryses och transporteras sedan i tunnor till Europa. I juiceproduktionen tillsätts sedan den vattenmängd som har avlägsnats samt att man återför de aromer som har samlats upp vid koncentreringen.Rynkebys juice från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel. 
 
Juice ej från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden och pressas kort därefter till apelsinjuice. Juicen kyles eller fryses ner, utan att koncentreras, och transporteras till Europa och förpackas därefter på kartong eller flaska. Rynkebys juice ej från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel.

 

Katso Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby -joukkueet Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta pyöräilevät Pariisin kerätäkseen rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi.

Katso Team Rynkeby

Uutuudet

Oletko jo maistanut Rynkebyn tuorepuristettuja täysmehuja?

Rynkeby tuorepuristetut täysmehut löytyvät kauppojen lämpimästä mehuhyllystä.

Rynkeby Tuorepuristettu täysmehu

Historia

Historia

Kuinka kaikki alkoi? Vuonna 1934 osallistui Inger Rasmussen päivän mittaiselle  mehunvalmistuskurssille...

Lue lisää historiasta