Matka elämän puolesta

Vuonna 2001 sai Rynkebyn työntekijä erinomaisen, mutta hiukan epätavallisen idean: pyöräillä Pariisiin ja kerätä samalla rahaa syöpälasten hyväksi. 11 pyöräilijää keräsi yhteensä 38 000 tanskan kruunua, jotka lahjoitettiin paikalliselle lasten syöpäsäätiölle - ja tradtitio oli syntynyt.

Tänä päivänä Team Rynkeby -säätiö on itsenäinen hyväntekeväisyysorganisaatio, jossa Rynkeby on pääsponsori. Rynkeby kattaa toiminnan kiinteät kustannukset ja tulouttaa kaikki kerätyt rahat lyhentämättöminä syöpää sairastaville lapsille.

Team Rynkeby on kasvanut vuosittain ja vuonna 2014 se koostui yli 1100 maantiepyöräilijästä ja 285 huoltojoukon jäsenestä. Yhteensä 26 joukkuetta, jotka tulivat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta ja Australiasta. Osallistujat hoitavat kaikki matkasta aiheutuvat kustannukset itse.

Vuosien saatossa on Pohjoismaissa kerätty yli 95 miljoonaan tanskan kruunua. Avustuksen avulla neljä viidestä lapsesta on selviytynyt syövästä.

Rynkeby tukee Team Rynkebyn toimintaa sillä kyseessä on projekti, jossa kaikki ovat voittajia: Pyöräilijä saa paremman kunnon ja elämänsä kokemuksen. Rynkebyn työntekijät työskentelevät yhteisen päämäärän hyväksi ja yritys tukee yhteiskuntamme tärkeimpiä - lapsiamme.

Sander ja hänen perheensä ovat esimerkki heistä, jotka ovat saanet tukea BørnecancerfondeniltaTanskassa:


Auta meitä saavuttamaan seuraava etappi.

Katso, miten voit osallistua kampanjaamme: Team Rynkeby

Team Rynkeby on onnistunut lahjoittamaan joka vuosi hienon summan syöpää sairastavien lasten tueksi.

Lue lisää Team Rynkebystä 

Katso Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby -joukkueet Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta pyöräilevät Pariisin kerätäkseen rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi.

Katso Team Rynkeby

Uutuudet

Oletko jo maistanut Rynkebyn tuorepuristettuja täysmehuja?

Rynkeby tuorepuristetut täysmehut löytyvät kauppojen lämpimästä mehuhyllystä.

Rynkeby Tuorepuristettu täysmehu

Historia

Historia

Kuinka kaikki alkoi? Vuonna 1934 osallistui Inger Rasmussen päivän mittaiselle  mehunvalmistuskurssille...

Lue lisää historiasta