Täysmehu:            

Suomalaisista kuluttajista enemmistö valitsee mehukseen appelsiinitäysmehun, ja toiseksi suosituin maku on omenatäysmehu. Niiden jälkeen tulevat erilaiset sekamehut, joita puristetaan eri hedelmistä tai myös erikoisemmista vaihtoehdoista, kuten tomaatista, kuivatuista luumuista ja greipistä.

Tiivisteestä valmistettu täysmehu: Appelsiinit poimitaan käsin subtrooppisilta alueilta (esim. Brasilia tai Meksiko) ja puristetaan pian sen jälkeen appelsiinitäysmehuksi. Yksi appelsiini sisältää noin 55 % mehua ja tiivistettä valmistettaessa poistetaan noin 80 % sen luonnollisesta vesimäärästä. Tiiviste pakastetaan ja kuljetetaan tynnyreissä Eurooppaan, jossa siitä tehdään täysmehua lisäämällä poistettu vesimäärä ja palauttamalla ne aromit, jotka otettiin talteen tiivistyksen aikana. Rynkebyn tiivisteestä valmistettu täysmehu on täysin lisä- ja säilöntäaineeton.

Ei tiivisteestä valmistettu täysmehu: Appelsiinit poimitaan käsin subtrooppisilta alueilta ja puristetaan pian sen jälkeen appelsiinitäysmehuksi. Täysmehu kylmennetään tai pakastetaan ilman tiivistämistä ja kuljetetaan Eurooppaan, minkä jälkeen se pakataan kartonkipakkauksiin tai pulloihin. Rynkebyn täysmehu on täysin lisä- ja säilöntäaineeton.

 

 

Katso Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby -joukkueet Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta pyöräilevät Pariisin kerätäkseen rahaa syöpäsairaiden lasten hyväksi.

Katso Team Rynkeby

Uutuudet

Oletko jo maistanut Rynkebyn tuorepuristettuja täysmehuja?

Rynkeby tuorepuristetut täysmehut löytyvät kauppojen lämpimästä mehuhyllystä.

Rynkeby Tuorepuristettu täysmehu

Historia

Historia

Kuinka kaikki alkoi? Vuonna 1934 osallistui Inger Rasmussen päivän mittaiselle  mehunvalmistuskurssille...

Lue lisää historiasta